Danny Wintjens persoonlijk

Wanneer mensen mij vragen wat ik in het dagelijks leven doe, dan twijfel ik altijd over mijn antwoord. Ben ik een keeper die ook nog een andere baan heeft, of ben ik iemand met een eigen zaak die daarnaast ook profvoetballer is?

Na mijn studie bouwkunde, die ik in 2004 afrondde, heb ik anderhalf jaar bij een aannemersbedrijf gewerkt. Ik wist toen al meteen dat ik in die wereld wilde blijven werken, zelfs als (semi)profvoetballer en dat ben ik ook altijd blijven doen. Dat leidde uiteindelijk tot de oprichting van mijn eigen bedrijf in 2011.

Beide passies zijn goed te combineren en bieden mij zelfs vaak voordelen: ik heb veel tijd en doordat ik in Landgraaf woon en in Venlo train en voetbal, bestrijk ik letterlijk en figuurlijk dit hele Limburgse gebied.

Als doelman praat ik veel met mijn verdedigers, organiseer ik de laatste linie en zet ik de lijnen uit bij spelhervattingen. In mijn eigen zaak doe ik eigenlijk niets anders: door goed te kijken, te luisteren en te praten kom ik samen met mijn klanten tot een prachtig product waar we allebei volledig achter staan!